Planering för Tindras 1-års dag

Idag blir det att planera lite mer detaljerat för Tindras födelsedagsfirande! väntar bara på att hennes pappa kommer hem också. Så Han kan vara med Och planera.

En veckas firande...

Ja Imorgon ska vi fira Tindras 1 års dag med Crilles familj och på onsdag med min släkt på pappas sida. Sen på torsdag ska jag till läkaren och efter det ska vi åka direkt ner till min mamma där vi ska fira 5 födelsedagar på lördagen. Det är fullt upp nu. Det kanske inte kommer bli så mycket bloggande den här veckan heller p.g.a allt det...

Vart har posten tagit vägen?

Just nu sitter jag och älsklingens syster och väntar på posten. Den brukar komma sent här men detta är nog rekord. SItter och tittar ut genom fönstret men ingen postbil syns till, bara grannar som kollar brevlådan hela tiden. Men det är ju klart att den ska komma extra sent idag bara för att hon väntar på sin nya telefon.

God morgon!

Jag lyckades sova en stund i natt iaf :-) Idag händer det nog inte så mycket. Vi ska fortsätta vara hus och hundvakt! Ut på lång promenad senare om kroppen tillåter det och inte gör allt för ont. Annars blir det en lagom lång runda med hund och barn. Ut ska vi iaf! Ja, om det inte öser ner då förstås!! Då får nog en av oss vara inne med Tindra och en får gå ut med hundarna.

Sömnsvårigheter!

Tänkte göra ett snabbt Blogginlägg via mobilen när jag ändå inte kan somna. Vi är hemma hos "mamma" K igen och min kropp tycker verkligen inte om att byta säng fram och tillbaka. Nog för att jag brukar ha ont efter att ha legat still men jag brukar iaf kunna somna men inte ikväll/natt heller :-( Som tur är så är Det inte så länge kvar innan jag ska träffa läkaren och dem kanske kan förklara varför jag ias ont i handleder,rygg och knän. hoppas det iaf fast jag hoppas att det inte är eds utan någonting annat. Fast bättre då så klart. Nej nu ska jag göra ett sista försök att sova. Kanske hinner sova någon timme innan lillan vaknar iaf. Natti Natti

Den 21 April 2012...

var en underbar dag! Tindra gick för första gången :) Jag var den första som fick se det och sedan hennes pappa :) Annars brukar hon visa någonting för en av oss och sen dröjjer det flera dagar innan hon visar det för den andra men inte igår! :)

Tråkväder!

Ser inte ut som att det blir en promenad idag som jag hade tänkt då det regnar och är tråkväder ute! Blir lördagsmys inne med familjen istället och hoppas att det är bättre väder ute senare eller imorgon. Tindra kryper runt för fullt inne i vardagsrummet och drar i allt hon kommer åt så just nu ser det ut som en storm har varit här inne så ikväll blir det städning efter att hon lagt sig. Ingen ide att fixa det innan för då kommer vi få städa undan allting 10 gånger om... och det är ändå ingenting som hon kan göra illa sig på så :)

Fredagsmys!

Nu sover prinsessan sen en stund tillbaka och det är fredagsmys som står på schemat. Kollar på bad boys med älsklingen och myser. Imorgon blir det en lugn dag hemma, kanske tar en promenad på dagen om det inte snöar. Önskar att vädret kunde bestämma sig nu! Börjar bli ganska trött på snön nu och vill ha sommar! Nej nu ska jag vända uppmärksamheten mot tv:n och filmen igen. Hade bra!

Helg och ny header.

Nu har jag äntligen fixat till min nya header. Tyckte det blev ganska bra iaf :) Idag åkte vi hem och kommer att vara hemma över helgen. Sen blir det tillbaka till "mamma" K och vara hus och hundvakt igen. Känns väldigt skönt att vara hemma över helgen dock. Kanske till och med målar lite i helgen eftersom älsklingen är ledig också. Nu är det fullt upp ett tag här med födelsedagar och annat. Jag kan inte förstå att min lilla prinsessa snart är 1 år. Tiden har gått så himla fort! Tindra leker med leksakerna på golvet och väntar på att pappa kommer hem, medan hon gör det så passar jag på att skriva ett snabbt inlägg men nu ska jag busa med henne och kolla på "minuten". Hade bra.

happy birthday!

IDag är det älsklingens födelsedag. Jag,hans syster och hennes kille fixade en tårta till honom. Lill tjejen älskade tårtan och det gjorde vi andra också. NU kollar vi på film och sedan ska vi sova. Det är ju en dag i morgon också.

Hund och husvakt...

Är hos "mamma" K och vaktar hennes hus och hund medans hon är borta. Älskling har jobbat idag och jag har myst med Tindra. Imorgon vet jag inte riktigt vad Tindra och jag ska hitta på förutom att ta hand om hunden. Älskling ska jobba hela helgen och då får jag och Tindra mysa lite extra tills han kommer "hem". Fast hennes favorit tid är just när han kommer hem och hon ska absolut inte missa när han kommer hem heller så då vill hon inte sova någonting på dagen direkt. Vilket för mig blir väldigt jobbig då hon blir övertrött och exra gnällig/grinig. Nej nu ska jag kolla klart på tv programet och sen blir det nog att försöka sova så man orkar med morgondagen.

Fungerar bättre nu :)

Nu fungerar det mycket bättre iaf :) Det jag tänkte skriva inatt och berätta är att jag nu har sökt till skolan för att förhoppningsvis kunna plugga i höst :) Förhoppningsvis ska jag jobba i sommar också. Nu ska jag kolla klart på lyxfällan och sedan andra program då lillan snart sover. Pappa nattar ikväll :)

04:20

Ja klockan är 04:20 nu när jag börjar skriva. Egentligen borde jag sova nu men det är helt omöjligt att somna när man har ont i hela kroppen. Mycket har hänt sen sist jag bloggade bland annat så har jag fyllt 20! Då det verkar vara något problem just nu med att blogga då orden inte direkt syns så skriver jag mer imorgon.

RSS 2.0