Ryggskott

Fy fan vad ont det gör! Tur att min bror är här och kan hjälpa mig :-)

Min lillebror.

Idag har jag och Tindra varit och hämtat hennes morbror vid tåget i Sundsvall. Han ska vara här hos oss tills på söndag. Väldigt kul :)

Sjukling.

Lill tjejen är förkyld stackaren. Natten som var kunde hon inte sova när hon låg ner i sin säng så vi fick sätta henne i bilbarnstolen mellan oss i sängen. Då somnade hon på engång. Antagligen för att det gick enklare för henne att andas då. Idag är hon lite bättre och förhoppningsvis ännu bättre i morgon så hon kan åka till dagis, för det älskar hon. Annars blir det för mig att ha henne hemma, men det spelar inte någon roll för mig. Imorgon ska vi upp till Ånge också för att kolla om hon är allergisk emot någonting och för att hämta älsklingens glasögon som blev klara idag.

min älskling

2 år med älsklingen idag! Lite mer än ett år som föräldrar. 6 månader som gifta! Och Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Han kommer alltid ha en del av mitt hjärta! <3 Så grattis till oss :-)

Nya bättre glasögon!

Nu har jag hämtat ut mina nya glasögon. Ser mycket bättre Nu! :-) Ska snart till dagis med Tindra.

fullt upp!!

JA det har varit fullt upp. Tindra har inskolning på dagis och sen så har vi hjälpt svärmor att fixa hemma hos henne. Kapat ved till henne för vintern. Imorgon blir det dagis igen och så ska jag till Ånge och ihämta mina glasögon och så ska jag förbi arbetsförmedlingen också. Glasögonen blev klara riktigt fort :-) var till optikern i igår och dem ringde idag och sa att de var klara för hämtning :-) Underbart! NEj nu ska jag ta och sova :-) NAtti natti

trött på att åka bil.

LIll fia blev less på att åka bil halvvägs mellan Sundsvall och hemma så jag fick sitta och upprepa "mjau mjau voff voff voff voff " resterande väg hem. SÅ nu känns det som min röst är helt borta.

Snart hemma!

Har varit väldigt skönt och kul att vara nere hos mamma! Mamma gifte sig på fredagen och vi firade oss alla på lördagen :-) Dock är det väldigt skönt att snart vara hemma också. Att få sova i sin egen säng ska bli skönt!!

Glömde bilden....

Jag glömde att ta en bild på mormors present men kan iaf säga att hon blev glad för den :)

God morgon!

JAg har sovit ganska bra i natt, vilket känns väldigt skönt. Annars brukar jag inte sova så bra nere hos mamma för att sängen är väldigt hård :-( Nu ska jag förbereda lite inför firandet och sedan åka och hämta kusinen min vid tåget. Funderar på om jag ska slå in presenten till mormor eller om hon ska få den som den är. LÄgger upp en bild på den sen om jag kommer ihåg :-)

nere hos mamma nu!

VI har varit nere hos mamma i ett dygn nu. DEt känns skönt att komma hemifrån ett tag och bara vara :-) Vi åker hem på söndag och tills dess kommer det att bli mobil inlägg om jag bloggar. BAra så ni vet :-) Ska sova nu då det är firande av oss alla imorgon :-) Godnatt

Stackars mammas hjärta!

Lillfia har nästan 40 graders feber :( Vi har varit ute nu i två dagar och hpon drar hela tiden av sig mössan så det är förståligt att hon har blivit sjuk nu men det är inte kul alls. Hon fick en alvedon för ett tag sen så ska kolla om febern har gått ner vid 00-01 tiden. Har den inte det blir det att ringa och rådfråga med 1177 vad vi ska göra. Så typiskt bara att hon skulle bli sjuk nu när hon fyller ett i morgon. Det får bli en snabb visit till gammelfarmor,gammelfarfar, morfar och mostrarna imorgon bara. Nu ska jag mysa lite med lillan och se om hon kan somna om.

RSS 2.0