Renovering

Nu har jag och älsklingen varit och handlat lite på presentkorten från bröllopet och från min 20-års present. Så nu har vi grejer hemma så vi kan börja att fixa i "gröna rummet". Vilket sjå vi hade att få in allting hemma. Tur att man har hjälpsamma grannar :) Nu ska vi flytta ner sängen så lillan kan sova nere med mormor i natt och vi kan fixa på övervåningen utan att riskera att väcka henne.
Kram

besiktning

Idag har vi varit och besiktat vår andra bil. Känns skönt för då slipper vi låna bil av någon annan om jag skulle jobba samtidigt som älskligen.
Förövrigt så firar jag och älsklingen 2 år och 2 månader idag :) för exakt 2 år sedan förlovade vi oss :)

Sista arbetspasset.

Ja från lördag till söndag hade jag mitt sista arbetspass som var inplanerat sså nu är det bara vänta och se om de ringer någonting. Förhoppningsvis så får jag jobba någonting mer i sommar iaf :)
Nu ska jag umgås med älsklingarna mina och titta tv.

problem

Det Har varit någonting fel på sidan nu några dagar så jag har inte kunnat logga in och blogga någonting. Ska skriva lite ner i morgon när jag kan sitta vid en dator och skriva men nu vet jag ju att Det fungerar igen iaf :-)

2012-07-03

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vila. Vaknade med en sån jäkla huvudvärk men med lite vila så är det nästan helt borta. Det är detta jävla väder som ställer till det. Avskyr när det håller på skifta mellan regn och sol. Nu kan man ju iaf hoppas att det är sol hela veckan ut och att det har regnat klart men så lär det väl knappast bli....

Idag blir det iväg en sväng på jobb och imorgon ska jag mysa med familjen :) Älsklingen är lång ledig efter morgondagens jobb. Dock så ska jag jobba 2 dagar till denna vecka och sedan får vi se hur det blir efter det.

RSS 2.0